IMG_1502Mentor – Titus Peride, 12 Septembrie 2014

Azi la lansarea website-ului ma gandesc la oamenii si momentele care m-au influentat si m-au ajutat pe parcursul acestor opt ani. Primul nume care imi vine in minte este Jim Heidema. Afirm acest lucru la modul cel mai serios: daca nu il intalneam pe Jim azi nu eram unde sunt, nu eram ceea ce sunt. Jim este mentorul meu, atat pe plan profesional cat si pe plan spiritual. Realizez in fiecare zi cate este de important ca in viata sa ai un mentor. In timp Jim a hotarat sa ma “adopte” ca fiu iar eu ii spun cu mandrie tata. Asa este mai limpede de ce in conversatiile noastre folosim apelativele Son si Dad. Poza atasata este un exemplu a ceea ce inseamna Jim pentru mine si a ceea ce face pentru mine. Aceasta scrisoare sta pe biroul meu si o vad in fiecare zi. Este una din sursele mele de energie. Va doresc din suflet sa ajungeti sa aveti si voi un mentor asa cum este Jim pentru mine.

Apoi ma gandesc la managerii si colegii mei care m-au orientat atunci cand am avut nevoie, m-au sustinut, au crezut in mine si mi-au oferit noi perspective de dezvoltare. Clientii care au revenit aproape in fiecare an si au confirmat ca ceea ce facem genereaza valoare pentru ei si merita sa mergem inainte. Iar atunci cand lucrurile nu merg bine trebuie sa ne uitam la noi insine si sa imbunatatim ceea ce facem. Participantii la programele noastre care ne dau energia si entuziasmul de a merge mai departe. In acesti ani am invatat ceva valoros de la fiecare dintre ei si din fiecare intalnire si de aceea vreau sa spun inca o data Multumesc!

In timp am incercat si am invatat sa ii ajut si eu pe cei din jurul meu cat am putut mai bine si mai mult. Pentru ca intr-un final asta inseamna sa fii mentor. Sa oferi tot fara sa ceri nimic. Asta a facut Jim pentru mine si asta vreau sa fac si eu pentru cei cu care interactionez. Acum cand scriu aceste randuri simt emotia tuturor intalnirilor pe care le-am avut cu cei mentionati mai sus. Este imposibil sa cuantific valoarea pe ca mi-au oferit-o de-a lungul timpului dar stiu ca am devenit un om mai bun dupa fiecare intalnire cu ei.

Si in final vreau sa le multumesc lui Vlad, Victor, Emi si Roxanei de la Class IT Outsourcing pentru daruirea de care au dat dovada in realizarea acestui website si pentru rabdarea de a lucra cu un “dinosaur” in materie de tehnologie. Multumesc Bogdan si StarTeam!


continut