859117_725362507484975_2036835955_oAvand in vedere faptul ca nu oferim programe de training “luate din raft”, ca solutii unice pentru orice organizatie, suntem dedicati unei analize atente a Situatiei Actuale pentru a intelege problemele cu care va confruntati.  Aceasta prima analiza se deruleaza intotdeauna la sediul dvs, nu prin corespondenta si nu la telefon.  Dorim sa analizam impreuna cu dvs. Situatia Actuala si sa intelegem Situatia Dorita de dvs. Daca intre aceste doua repere identificam un Decalaj clar, acceptat de dvs., atunci putem merge mai departe in identificarea solutiilor si a pasilor necesari pentru eliminarea Decalajului.

1. Evaluarea Initiala – Situatia Actuala vs Situatia Dorita

2. Planul de Training & Dezvoltare – Programele si Etapele de Training

3. Metoda de Training – Accelerated Learning

4. Evaluarea Post Training – Feedback & Follow up

In prima faza a discutiilor vrem sa intelegem Situatia Actuala a organizatie dvs. si sa identificam KPI critici care prezinta probleme si care necesita o rezolvare eficienta. Pasii principali pe care ii parcurgem sunt:

  • Analiza KPI critici care trebuie luati in calcul pentru a genera crestere
  • Stabilirea Situatiei Actuale din perspectiva acestor KPI
  • Stabilirea obiectivelor de crestere pe acesti KPI in perspectiva Situatie Dorite
  • Intalniri cu alte persoane din organizatie pentru a avea mai multe puncte de vedere
  • Vizite pe teren pentru a veni in contact cu realitatea dvs. 

Dupa ce KPI critici au fost identificati, realizarea Planului de Training si Dezvoltare porneste de la stabilirea Programelor si a Etapelor pe care urmeaza sa le parcurgem impreuna. Planul de Training si Dezvoltare este un ghid cu programe, etape, termene clare si repere de evaluare a cresterii viitoare.. In acest fel realizam adaptarea programelor noastre la necesitatile dvs. Cifrele sustinute de comportamente consistente reprezinta cheia cresterii in performanta.   

Implicarea participantilor este cheia obtinerii rezultatelor in orice program de training. Simpla lor prezenta la o prezentare de informatii nu este suficienta. Prin utilizarea metodei de training si facilitare Accelerated Learning reusim sa facem din fiecare participant un membru activ al procesului. In acest sens, toate programele noastre sunt derulate intr-o maniera de lucru directa cu participantii, fara prezentari de informatii in ppt. Derularea oricarui program se bazeaza pe un mix de Implicare, Training, Coaching si Management pentru a genera un proces legat de Pregatire, Prezentare, Practica si Performanta, dupa cum urmeaza:

Implicare – Faza de Pregatire a programelor inainte de inceperea acestora pentru angajarea participantii in derularea procesului.
Training – Faza de Prezentare are rolul de a pune la dispozitia participantilor toate conceptele de lucru.
Coaching – Faza de Practica are rolul de a pune in practica conceptele studiate intr-un mediu de lucru sigur.
Management – Faza de Performanta are rolul de a corela KPI cu conceptele studiate pentru a genera crestere.

 Etapele de Training, Coaching si Management continua si dupa incheierea programului propriu-zis.

  • Participantii impreuna cu managerii lor continua studiul conceptelor studiate.
  • Managerii deruleaza activitati de coaching cu participantii pana la adoptarea noilor comportamente.
  • Participantii impreuna cu Managerii isi evalueaza KPI pentru a monitoriza cresterea acestora.

Pentru a evalua impactul programului asupra performantei in organizatie, monitorizam impreuna cu managerii ariile de crestere. Pentru consolidarea celor studiate se pot organiza sesiuni de Follow up la intervale de 1 luna sau maximum 3 luni. Cheia este consolidarea comportamentelor necesare in mediul de afaceri si adoptarea unui atitudini responsabile.